Translate

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Πώς να προσθέσετε εύκολα έναν Διαχειριστή Facebook στη Σελίδας σας


Αντιμετωπίζεται πρόβλημα σχετικά με το πώς να προσθέσετε έναν Διαχειριστή Facebook στη Σελίδας σας; Ακόμα και αν νομίζετε οτι το κάνετε με το σωστό τρόπο, το Facebook μπορεί να μη λειτουργεί σωστά (Εμείς όμως ξέρουμε τον σωστό τρόπο!).


Ο βασικός τρόπος για να προσθέσετε έναν Διαχειριστή, είναι να κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις στην κορυφή της Σελίδας σας και έπειτα να επιλέξετε Ρόλοι Σελίδας, στη λίστα που υπάρχει αριστερά.



Απο τη στιγμή που βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να προσθέσετε την διεύθυνση email του ατόμου που θέλετε να προσθέσετε ώς Διαχειριστή και να επιλέξετε το επίπεδο της πρόσβασης που θέλετε να έχει στην Σελίδα σας. Η διεύθυνση email πρέπει να είναι η διεύθυνση που χρησιμοποιεί ο Διαχειτιστής για να συνδεθεί στο Facebook. Βεβαιωθείτε οτι δίνετε σε αυτόν (ή αυτούς) την κατάλληλο επίπεδο πρόσβασης στη Σελίδα σας και οτι τον (τους) εμπιστεύεστε!


Αλλά μερικές φορές ο Διαχειριστής δεν αποθηκεύεται στο πεδίο των Ρόλων, ανεξάρτητα απο το τι κάνετε! Επομένως, τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα. Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν Διαχειριστή είναι να κατευθυνθείτε στα τελευταία άτομα που σας έχουν κάνει Like και να τους προσθέσετε ως Διαχεριστές απο εκεί.


Αφού πατήσετε  See All, απο εκεί μπορείτε να πατήσετε το γρανάζι δίπλα απο το όνομα και να επιλέξετε "Make Admin".



Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να προσθέσετε έναν Διαχειριστή την Σελίδα του Facebook, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, είναι να τους πείτε να πατήσουν Unlike στη Σελίδα σας και έπειτα ξανά Like, έτσι ώστε να βρίσκονται στην κορυφή των πρόσφατων Like. Έπειτα κάντε κλίκ στο See All δίπλα απο τα καινούργια Like και μετά κλίκ στο Make Admin, δίπλα απο το όνομα τους. 

Εαν το πεδίο Ρόλοι Διαχειριστών ονομάζεται Pending δίπλα απο το όνομα τους, τότε αυτοί θα πρέπει να τσεκάρουν το link www.facebook.com/pages ενώ κάνουν σύνδεση στο Facebook και να κοιτάξουν κάτω, την επιλογή Invites. Η επιλογή Invites μερικές φορές εμφανίζεται εκεί.


Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε live τα όλα τα βήματα :


Έπειτα, σας προτείνω να έχετε τουλάχιστον ένα προσωπικό προφίλ ώς Διαχειριστή στη Σελίδας σας στο Facebook, απο το να έχετε μια Σελίδα Επιχείρησης. Αν δεν έχετε, η Σελίδα Επιχείρησης θα έχει μερικούς περιορισμούς, μεταξύ των οποίων είναι οτι :
  • Δεν περιέχει μπάρα Αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας στο Facebook. Δεν θα μπορείτε να αναζητήσετε και να πλοηγηθείτε σε άλλες σελίδες όταν κάνετε σύνδεση σε αυτό το λογαριασμό.
  • Δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε Like σε άλλες σελίδες ως δική σας Σελίδα. Εάν έχετε έναν λογαριασμό επιχείρησης, δεν μπορείτε να κάνετε Like σε άλλη σελίδα προκειμένου να δείξετε την υποστήριξη σας ή να συνδεθείτε/ επικοινωνήσετε με αυτήν.
  • Δεν υπάρχουν δεδομένα στην Αρχική Σελίδα. Απο τη στιγμή που δεν μπορείτε να πατήσετε Like σε άλλες σελίδες, δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις στη Σελίδα σας για άλλες Σελίδες.
  • Θα πρέπει να παρέχετε έναν επιπλεόν αριθμό τηλεφώνου για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαφορετικό, αλλά πολλά άτομα που έχουν δημιουργήσει μια Σελίδα με αυτόν τον τρόπο, ανέφεραν οτι χρειαζόντουσαν ένα ξεχωριστό αριθμό κινητού τηλεφώνου, διαφορετικό απο αυτόν του προσωπικού τους προφίλ, για να επιβεβαιώσουν την Σελίδα της Επιχείρησης. Κανένας δεν έχει δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου.
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Invite Friends στην Σελίδα της Επιχείρησης. Ολοφάνερα, αν σκοπεύετε να διατηρήσετε τη σελίδα σας στο Facebook, αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα σας φαίνεται ενδιαφέρον, καθώς πιστεύουμε πως είναι ενας εύκολος τρόπος για να συνδέσετε μερικούς φίλους σας με τη Σελίδα σας.
  • Δεν πιστεύουμε πως χρειάζεται να δημιουργήσετε μια Σελίδα Επιχείρησης. Κανένας δεν θα μπορεί να δεί τον ιδιοκτήτη της Σελίδας και οι περιορισμοί της Επιχειρησιακής Σελίδας είναι πλεόν εμφανείς.

Αν δημιουργήσατε μια Σελίδα Επιχείρησης και θέλετε να επανορθώσετε την κατάσταση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα προσωπικό προφίλ ως Διαχειριστή και θα έχετε όλη τη λειτουργικότητα μιας κανονικής Σελίδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπάρχουν πολλές αναφορές απο άτομα που είχαν πρόβλημα με το να προσθέσουν Διαχειριστές στη Σελίδα του Facebook. Μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που να λέει οτι ο Διαχειριστής πρέπει να είναι φίλος σας ή να έχει κάνει Like στη Σελίδα σας.

Υπάρχει πιθανότητα τα Like να είναι ρυθμισμένα να φαίνονται μόνο στους φίλους, αντί για Δημόσια. Εδώ υπάρχει ο τρόπος να το λύσετε!


Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου