Translate

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Best Social Media Management Applications


SOCIALOOMPH

To SocialOomph είναι ένα εργαλείο βασισμένο στο διαδίκτυο που εστιάζει κυρίως στο Twitter, αλλά η προπληρωμένη εκδοχή σας επιτρέπει να ανανεώσετε τα προφίλ σας στο Facebook και στις Σελίδες. Η προπληρωμένη εκδοχή είναι $17.97 κάθε δύο εβδομάδες (λίγο διαφορετικό απο το παραδοσιακούς εβδομαδιαίους ή μηνιαίους κύκλους πληρωμών), αλλά μερικά απο τα χαρακτηριστικά είναι σχετικά χρήσιμα.


Για παράδειγμα, μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο δημοσιεύσεων και να τις προγραμματίσετε. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δημοσιεύσεις μέσα απο ένα σετ έτοιμων status, έτσι ώστε παντα να έχετε δημοσιεύσεις όταν τις χρειάζεστε. Μπορείτε να ξαναεπεξεργαστείτε τη δημοσίευση και να τη δημοσιεύσετε ξανά στην ιστοσελίδα σας.





BUFFER

Το Buffer μπορεί να προγραμματίσει τις δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες σας με μερικούς και διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείτε να:

Επιτρέψετε στην εφαρμογή να αποφασίσει πότε να δημοσιεύει με βάση την ώρα που αποφασίζετε οτι είναι η καλύτερη για δημοσίευση στο κοινό σας. Για παράδειγμα, αν το κοινό σας είναι πιο ενεργό το απόγευμα, οι δημοσιεύσεις μπορούν να ανέβουν το απόγευμα.

Προγραμματίσετε τις ώρες της δημοσίευσης του περιεχόμενου σας για κάθε κοινωνικό δίκτυο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προγραμματίσετε οτι θέλετε τέσσερα tweets για κάθε μέρα στις 7 μ.μ, στις 11 μ.μ, στη 1 π.μ και στις 4 π.μ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οτι θέλετε δύο δημοσιεύσεις στο Facebook καθημερινά: μία στις 9 μ.μ και μία στις 2 π.μ.

Τώρα, μπορείτε να "συμπληρώσετε το buffer" με περιεχόμενο, και η εφαρμογή το δημοσιεύει προγραμματισμένα στις κατάλληλες ώρες σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Μπορείτε να προγραμματίσετε διαφορετικές δημοσιεύσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας. Τέλειο!

Ένα ακόμη cool χαρακτηριστικό του Buffer είναι οτι είναι διαθέσιμο στην προέκταση Chrome. Άν χρησιμοποιείτε το Chrome ως πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε ουσιαστικά να κάνετε κλικ σε ενα κουμπί στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης για να προσθέσετε ένα αντικείμενο στα περιεχόμενα του Buffer.

Αφού δοκιμάσετε δωρεάν το Buffer, τα σχέδια ξεκινούν όσο χαμηλότερα γίνεται στα $8.50/ μήνα.





SPROUT SOCIAL

Το Sprout Social επίσης προσφέρει μερικά βοηθητικά χαρακτηριστικά που μπορούν να δημιουργούν αυτόματα κοινόχρηστες αναφορές σύμφωνα με την κοινωνική σας δραστηριότητα. Οι αναφορές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, εάν διαχειρίζεστε το προφίλ του Facebook κάποιου άλλου και/ή λογαριασμούς στο Twitter, ετσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δείχνετε στους ιδιοκτήτες  τι σύνεβη τον προηγούμενο μήνα με τους λογαριασμούς τους.

Μπορείτε να ελέγχετε διαφορετικά "δεδομένα" περιεχομένου όπως λίστες του Twitter, δεδομένα RSS, ή περιεχόμενο νέων  LinkedIn και έπειτα να τα δημοσιεύετε. Το Sprout Social έχει δωρεάν δοκιμή και μετά η τιμή του ξεκινάει απο $39/ μήνα.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου