Translate

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Προσθήκη Newsletter Φόρμας Εγγραφής στο Facebook

Αφού συνδεθείτε με το λογαριασμό σας MailChimp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε μια φόρμα εγγραφής μέσω του e-mail στην σελίδα σας στο Facebook.

1.) Κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ σας για να ανοίξετε το Account Panel και επιλέξτε Account.


2.) Κάντε κλικ στο Integrations μενού.

3.) Κάντε κλικ στο Facebook για να εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του Integrations μενού.

4.) Κάντε κλικ για να χρησιμοποιήσετε το drop-down μενού και επιλέξτε τη σελίδα στο Facebook που θέλετε να τοποθετήσετε τη φόρμα εγγραφής για.

5.) Στη λίστα για να χρησιμοποιήσετε το drop-down μενού, επιλέξτε σε ποια λίστα της φόρμας που θέλετε σε αυτή τη σελίδα. Εάν δεν θέλετε μια φόρμα σε αυτή τη σελίδα, απλά επιλέξτε καμία λίστα σύνδεσης.

6.) Κάντε κλικ στο κουμπί yes κάτω από το Use signup form tab για να ενεργοποιήσετε την καρτέλα στη σελίδα το Facebook. Αυτό θα ανοίξει πρόσθετες επιλογές.

7.) Στο μενού drop-down Form Theme, επιλέξτε το στυλ που θέλετε. Εάν επιλέξετε My List's Theme (default), η φόρμα εγγραφής σας θα μοιάζει με το MailChimp. Αν επιλέξετε το Facebook-esqueη φόρμα εγγραφής σας, θα μοιάζει με την εμφάνιση του Facebook.

8.) Ορίστε ένα όνομα για την καρτέλα σας στο πεδίο Tab label field.

9.) Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και περίμενε την επιβεβαίωση ότι οι αλλαγές σας έχουν αποθηκευτεί.


Οι Facebook επισκέπτες θα έχουν στην διάθεση τους τώρα μια καρτέλα εγγραφής MailChimp. Όταν κάνουν κλικ στην καρτέλα θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μία εγγραφή στη λίστα σας.

Αν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, απλά επιστρέψτε πίσω στην σελίδα Integrations.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου